Wednesday, November 16, 2011

Decoupage Tools and Equipment


De hulpprogramma's die kunt u niet zonder beheren.

Schaar

Het is het beste te hebben een paar van schaar nu opzij gelegd uitsluitend voor decoupage. Bepaalde dingen kunnen geleidelijk botte schaar, en u wilt jouwe net zo scherp te houden en schoon mogelijk. Borduurwerk schaar, waarop een zeer scherpe punt terugkomen, zijn goed voor dit soort werk. U kunt ook kopen gebogen schaar, die nuttig zijn bij het uitsnijden van lastige vormen kunnen. U kunt uw schaar scherp houden door snijden fijn schuurpapier.

Lijm

White PVA lijm maakt een uitstekende medium, hoewel u het een beetje met water verdund wilt misschien alvorens het te gebruiken. Dit zal geven u een vergelijkbaar product speciaal gemaakt decoupage medium. Er zijn veel merken van lijm beschikbaar, sommige speciaal gemaakt voor decoupage. Zij zal hebben instructies voor gebruik op de fles. Voor eenvoudige projecten, kunt u twee delen duidelijk drogen craft lijm mengen met één deel water. Sommige lijm wellicht verder worden verdund. Behang plakken kan voor grote gebieden worden gebruikt. Decoupage media of lijm mogelijk gebruikte volle sterkte, behalve op glas waar zij moeten worden verdund. Decoupage lijm heeft een langzamer droogtijd, wat handig is als je onervaren als u kunt items verplaatsen. Er zijn een aantal recepten voor het maken van uw eigen lijm als u het moeilijk vinden te verkrijgen decoupage lijm beschikbaar.

Glazuur

Meng drie delen PVA lijm met één deel water. Voeg meer water indien nodig. Voeg twee eetlepels van vernis, voor shine. In een schroef top container gezet.

Lijm

¼ kopje suiker

¼ kopje van de bloem

½ theelepel gemalen aluin

1¾ kopjes water

¼ theelepel van olie van kaneel

Meng de suiker, meel en aluin in een middelgrote pan formaat.

Voeg geleidelijk de één kopje water, roeren krachtig om elk klonters. Sterker en kook totdat duidelijk en vloeiend. Roer voortdurend. Verwijder uit hitte en voeg de resterende water en olie, roeren tot goed gemengd. In een schroef top container gezet.

Langzaam drogen lijm

Voeg één deel glycerine aan vier delen lijm.

Vernis

Het soort vernis die u kiest zal afhangen van het gebruik die het item worden gebracht en hoe je wilt kijken. U kunt een watergedragen vernis, die zal niet geel, of olie gebaseerde vernis te geven een gele tint voor een leeftijd look. Lak, die wordt geleverd in spray-on blikjes, is makkelijk te gebruiken voor grote objecten.

Watergedragen vernis is minder waarschijnlijk om uit te voeren en droogt snel. Het is ook hittebestendig tot een punt en scuff resistent. Hoewel het heeft een melkachtig uitstraling, droogt het duidelijk. Deze vernis werkt goed op hout en glas omdat het dun en gemakkelijk toe te passen. Het is beschikbaar in glanzende, mat en satijn. U moet het soepel en gelijkmatig van toepassing en was je borstels en de applicatoren in een sopje onmiddellijk na gebruik. Als het droogt duidelijk, werkt het goed aan heldere kleuren. Watergedragen vernis is het beste om te gebruiken als u in een kleine ruimte dankzij de dampen geproduceerd door olie gebaseerde vernis werkt.
Vergeet niet dat de uiteindelijke vacht de finish zo definieert is u beslist dat u liever een matte dan glans afwerking; Gebruik een matte lak voor je laatste jas.

Wattenstaafjes

Deze worden gebruikt om te verspreiden van de lijm rond. Ze zijn een zeer goedkoop alternatief voor de verf penselen.

Vochtige doek

Dit zal helpen u om te vegen omhoog geen overtollige lijm die lekt, als u niet dat het residu wilt te liggen op de top.




Karen's website heeft een stap voor stap handleiding over Decoupage. Bezoek haar site voor meer info op decoupage bladen




No comments:

Post a Comment